Kaunis kesäilta

Latasin Tinderin. Olen parhaat vuoteni ohittanut kaljuuntuva läski, mutta matchasin OK-näköisen muikkelin kanssa ja viestittelimme parin päivän ajan. Keräsin itseni ja pyysin muikkelin treffeille. Muikkeli suostui ja jo seuraavana iltana tapasimme muuan japanilaisessa ravintolassa. Hän oli livenä todella valloittava niin verbaaliselta anniltaan kuin ulkonäöltäänkin. Ilta eteni riemukkaasti, söimme hyvin ja joimme sakea. Lopulta hän ehdotti, että menisimme minun luokseni jatkamaan iltaa. Suostuin kovaa.

Lähdimme kulkemaan kohti kotiani kesäillan punertavan auringonlaskun värjätessä kaupungin romanttiseksi. Saavuimme kotini terassille, missä tilanne eteni vaivihkaa muhinoinniksi. Kaljusta läskeydestäni johtuen en ollut ollut tällaisissa toimissa pitkään aikaan, joten olin kovin innoissani. Aivan kovin innoissani.

Äkkiä muikkeli katsoi kauhistuneena olkani yli ja kysyi “Öö, yök, mikä toi on?”. Käännyin ja näin toverini: tennispallon kokoisen rupikonnan, joka oli asustellut pihani nurkissa jo vuosia. Selitin muikkelille, että rupikonna on aivan harmiton ja oikeastaan tosi hyvä tyyppi. Se syö koppakuoriaiset ynnä muut terassin läheisyydestä. Muikkeli käveli konnan luo, pysähtyi, tuijotti minua intensiivisen uhkaavasti silmiin ja vittu liiskasi konnan jalallaan. Ensin hiljennyin järkytyksestä, minkä jälkeen kirosin naista huutaen. “Miks sä teit noin?!”, puuskutin epäuskoisena. Hän selvästi pelästyi reaktiotani ja sopersi, että halusi saada minut suuttumaan, jotta olisimme harrastaneet jonkinlaista “kuumaa vihaseksiä”. Menin sanattomaksi ja koitin prosessoida tapahtunutta. Käskin hänen painua helvettiin pihaltani, hän suuttui ja aloimme molemmat huutaa toisillemme ikävyyksiä. Nappasin pihan vesiletkun käteeni ja vettä ruiskuttaen sain huutavan konnanmurhaajan pois pihaltani. Parinkymmenen minuutin kuluttua nainen kuitenkin palasi – paidatta – repimään aidastani lautoja irti. Soitin poliisit, poliisi saapui ja nainen pääsi säälittävän itkuesityksen myötä tilanteesta kuin koira veräjästä ja lähti.

Hautasin rupikonnan ja poistin Tinderin.

–timo jutilan maksa (aikuinen mies)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *