Mies halusikin vain sitä treffeiltä…

Olin tavannut jo muutaman kerran mukavan oloisen pojan kanssa. Seuraava tapaaminen oli sovittu hänen luokseen opiskelijayksiöön. Odotin tapaamista melkeinpä enemmän jännittäen kuin ensimmäisiä tapaamisia. Ajattelin, että tästä voisi tullakin jotain ja toisen kotiin meneminen tuntuu aina henkilökohtaisemmalta.

Leivoimme yhdessä pullaa. Poika oli tehnyt ja kohottanut taikinan valmiiksi, mikä oli mielestäni söpöä. Hän oli kuitenkin unohtanut, että tarvimme kaulinta korvapuustien tekoon, niin jouduimme soveltamaan kaulimen limupullosta. 🙂

Jonkin aikaa oltuamme, ja kun ilta alkoi olla siinä vaiheessa, että aloin miettiä pois lähtöä poika laittoi kätensä lanteilleni ja suutelimme. Se tuntui mukavalta. Hän lähti kuitenkin viemään minua sohvalle päin ja yritti heti alkaa nostaa paitaani. Toppuuttelin häntä hieman ja sanoin naureskellen, että jarrutellaan nyt vähän vielä näin aikaisessa vaiheessa.

Pojan käytös muuttui aivan totaalisesti ja hän vain kylmästi hyvästeli minut ja löi oven perässäni kiinni vastaamatta vilkutukseeni. Kotimatkalla oli todella kurja olo, hän näytti vain kaivanneen seksiä ja oli kai sen toivossa jaksanut näytellä mukavaa aiemmat kerrat. Pojasta ei enää kuulunut mitään, ja sanomattakin on selvää, että minäkään en ollut ehdottamassa jatkoa!

-<3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *