Mr. valittaja

Olin jutellut jonkun aikaa netissä miehen kanssa joka tuntui ihan mukavalta. Sovimme tapaamisen erääseen kahvilaan/baariin. Heti miehen nähtyäni hieman petyin, mutta olin ystävällinen ja ajattelin että voi tästä tulla hauska tapaaminen kuitenkin. Niin ei käynyt. Mies valitti aivan jatkuvasti, en melkein saanut edes suunvuoroa kun mies valitti milloin koulustaan, milloin vesivahingoista, milloin suomen valtiosta. Aluksi jaksoin myötäillä ja pitää keskutelua yllä, mutta lopulta enää hymyilin ystävällisesti ja hymähtelin miettien miten pääsisin miehestä nätisti eroon. Suunvuoroa ei tosiaan oikein herunut ja hiljaisessa kahvila/baarissa oleva miesjoukkokin tuntui seuraavan tilannetta koomisena. Näytin varmasti niin kyllästyneeltä. Lopulta mies hiljeni hieman ja iskin väliin että pitäisi varmaan ruveta lähtemään.

Miehestä kuului vielä jälkikäteen mutta annoin hänelle ystävälliset pakit. Törmäsin häneen vielä jälkikäteen sattumalta eräässä after work baarissa ja jouduin tämän viereiseen pöytään huomaamattani istumaan. Olin selkä mieheen päin kunnes rupesin kuulemaan kovaäänistä valitusta takanani, ääni tuntui niin tutulta että oli pakko kääntyä katsomaan ja siinähän hän oli! Valittamassa jälleen. Leikin etten huomannut miestä ja vaihdoin pöytää.

–Positiivinen-nainen (nuori aikuinen nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *