Nettitreffit ja nörtin kosto

Nämä olivat ensimmäisiä nettitreffejäni ja aikaakin tästä on jo useampia vuosia. Olin löytänyt (tai oikeammin poika löysi minut) E-kontakti nettitreffi-saitilta kirjoitusten perusteella ihan mukavan oloisen pojan. Asun pienemmällä paikkakunnalla, jolla valinnanvaraa ei liiaksi ole, niin joidenkin viestien jälkeen suostuin pojan ehdotukseen lähteä kahville, vaikka hän ei aivan täydeltä kympiltä tuntunutkaan.

Tällä pojalla (en tiedä pitäisikö sanoa poika vai mies, sen verran nuoria olimme molemmat, vaikka täysi-ikäisiä kuitenkin.) oli ainoan näkemäni kuvan perusteella hieman pyöreähköt kasvot, mutta hän kertoi harrastavansa säännöllisesti pyöräilyä ja satunnaiseti kaikenlaista muutakin urheilua. Ajattelin, että eihän jokaisen terveesti liikkuvan tarvi aivan langan laiha olla. Itse olen pitänyt kunnostani huolta, niin en aivan sillä saralla saamatonta miestä voisi hyväksyä!

Treffit sovittiin keskustan kahvipaikkaan keskellä päivää molempien vapaapäivänä. Saavuin itse paikalla hieman ennen sovittua aikaa, mutta menin jo kahvilan sisälle pöytään odottamaan. Siinä vaiheessa jännitti jo jonkin verran, kun arvaili, koskahan seuraava sisääntulija olisi oma nettitreffien deittini.

Lopulta odottamani henkilö saapuikin sisään. Tunnistin kasvot, mutta muuten ilmestys oli jotain aivan muuta kuin odotin. Hän oli selvästi ylipainoinen, ja jo vähän kauempaakin epäsiistin oloinen. Katseemme kohtasivat ja hän vain nyökkäsi nopeasti minua kohti ja paineli vauhdilla hakemaan itselleen kassalta juotavaa. Jäin vain suu auki pöytään. Olisin odottanut ainakin lyhyttä tervehdystä tässä vaiheessa! Jälkikäteen ajatellen tämä olisi pitänyt olla merkkini lähteä karkuun ja äkkiä.

Pojalla oli päällään retkeilytakin näköinen takki, jota hän piti koko ajan päällään ja auki. Sen alla oli kulahtanut t-paita. Ulkonäön perusteella hänen olisi voinut olettaa haisevan ainakin hieman hieltä, mutta sen sijaan hän oli varustautunut tapaamista varten laittamalla todella paljon partavettä. Poika vaikutti todella hermostuneelta, kun hän tuli pöytään istumaan ja alkoi jutella. Asiaa hänellä kyllä riitti, mutta en vain tajunnut lähes sanaakaan hänen koodausjutuistaan. Nyökyttelin kohteliaasti, mutta odotin vain, että juttu tulisi jonkinlaiseen luonnolliseen loppuun, että pääsisin lähtemään. Yhdessä vaiheessa poika lähti kiireellä vessaan mitään sanomatta ja tuli pian takaisin. Epäilen, että hän kävi lisäämässä partavettä, sillä tämän jälkeen hän tuoksui vielä entistäkin voimakkaammin siltä.

Kun aloin hetken kahviteltuamme ehdotella, että minun pitäisi varmaan lähteä, pojalta oli pahin jännitys jo tainnut laantua, ja hän ehdotti virnuillen, että seuraavalla kerralla voisimme tavata jo hänen tai minun luona. Sanoin vain olevani kiireinen lähiaikoina ja lupasin palata asiaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Samana päivänä hän lähestyikin minua sähköpostilla, kiitteli mukavasta tapaamisesta (hänen parhaat treffit vähään aikaan kuulemma), kehui ulkonäköäni ja kyseli koska seuraava tapaaminen hänen luonaan sopisi minulle. Vastasin vain, että hän ei ehkä ollut aivan sen tyyppinen mies, jota etsin nettitreffeillä, vaikka mukava olikin. Tämän jälkeen mitään ei enää kuulunut.

En tiedä onko vain sattumaa, mutta seuraavan kerran, jokusen viikon kuluttua, kun koitin päästä tähän ilmaissähköpostiini sisään, jota yleensä käytin nettitreffailussa viestittelyyn, ei salasanani enää toiminut. Mieleeni tuli heti, että onkohan aiempi treffikumppanini kostanut hakkeroimalla sähköpostini. En jäänyt kuitenkaan murehtimaan asiaa, sillä kyseessä oli onneksi vain anonyymi ilmaissäköposti juuri nettitreffikeskusteluja varten. Tämän jälkeen olen ollut hyvin tarkka koodausnörtiltä vaikuttavien miehien suhteen, vaikkei yhden perusteella saisikaan vetää johtopäätöksiä!

–Luumu (nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *