Outoa vessapiilosta

Nämä eivät ole omat treffini, mutta päädyin kiusallisesti osallistumaan kuitenkin. Opiskeluaikoina soluasunnossa asuessani kämppikseni oli kutsunut nettitreffeiltä miesvieraan kylään, siivosimme asunnon kuntoon, laitoimme naposteltavaa, ja sovimme että treffejen ajaksi lukkiudun piiloon omaan huoneeseeni, jotta he voisivat rauhassa tutustua toisiinsa.

Miehen saapuessa heillä (ovenläpi kuultuna) tuntui menevän ihan hyvin, joten jatkoin omia puuhastelujani. Jossain vaiheessa iltaa ihmettelin sitten kun on niin kovin hiljaista, mutta en ajatellut sitä sen enempää. Sitten joku koputtelikin jo oveeni.

Kämppäkaverini treffikumppani seisoi oven takana, ja kysyi että voinko pitää hänelle hetken seuraa kun bussi lähtee vasta tunnin päästä ja oma kämppikseni oli piiloutunut vessaan. Hän oli miehen kertoman mukaan jo puolen tunnin verran vessassa kikatellut ja kuiskinut oven läpi vitsejä. Kaikista pyynnöistä huolimatta kuitenkin kieltäytynyt tulemaan ulos.

Pidin miehelle seuraa, hän vaikutti mukavalta, mutta sitä kiusallisemmaksi tilanne ei olisi enää mitenkään voinut mennä. Istuimme molemmat hiljaa odottaen että hänen bussinsa lähtee, kummallakaan ei ollut mitään sanottavaa. Hiljaisuuden rikkoi ainoastaan se että kämppis (joka muuten jaksoi sinnikkäästi istua sen tunnin vessassa) huudahteli välillä “vitsikkäitä” kommentteja oven takaa.

Miehen lähdettyä kämppikseni tuli taas esiin, mitään järkevää syytä käyttäytymiselle en saanut, mutta luulen että häntä vähän ujostutti, vaikka olikin hyvin räväkkä persoona muuten. Miestä ei sen koommin enää meillä näkynyt, mikä on toki ihan ymmärrettävää.

–Henniina (nuori aikuinen nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *