Pilkka ja oma nilkka

Ensimmäisillä treffeillämme olimme syömässä ravintolassa ja minä olin tottakai tyylikkäästi myöhässä. Aikamme juteltuamme meinasi tulla surullisenkuuluisa nolo hiljainen hetki. Pakkohan se oli jotain keskusteltavaa keksiä.

Aloin puhua autoista. Parkkipaikalle ilmestyi samaan aikaan vuoden -04 Volvo ja sieltä nuosi nuorehko mieshenkilö. Aloin paapattamaan, kuinka siinä ollaan taas tultu isin autolla elvistelemään kavereille ja tyttöjä liehittelemään.

Illallisen päätteeksi siirryimme parkkipaikalle ja kuinka ollakaan tämä haukkumani auto oli treffikumppanini ja kaiken lisäksi se nuorehko mies oli hänen veljensä, joka oli lainannut autoa hetkeksi. Loppujen lopuksi nauroimme yhdessä tapahtuneelle, kun nolona anteeksi pyytelin. Naurun lomassa tietysti minulta pääsi pieru ja sekös se sai vielä enenmmän nauramaan. Pierun vanavedessä vapauteen pääsi myös hapokasta liejua, jonka haju oli veretseisauttavaa. Alushousujen jälkeen kastui lahje ja tunsin kuinka sandaaleihin ja sukkiin hiipi ravinteikasta lietettä. Se oli elämäni noloin hetki ja olisin halunnut vajota maan alle.

Kaikkensa sitä tekee rakkauden tähden. Nyt ollaan oltu 4 vuotta yhdessä.

–kesa veskinen lomalla (keski-ikäinen nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *