Salatut elämät fanius koitui kohtalokseni

Eräiden mutkien ja yhteisten tuttujen kautta päädyin tapaamaan kahdestaan erästä Salattujen elämien näyttelijää. En halua tarkemmin kertoa ketä, mutta en nyt puhu mistään yhden jakson kahvilan täytteestä, mutten sentään Ismosta tai Sepostakaan 😉 Olen katsonut sarjaa melko pitkään ja hartaasti, vaikken täysin hurahtanut olekaan, enkä välitä vaikka joku jakso jäisikin näkemättä. Silti huomasin, että olin yhdistänyt mielessäni todella vahvasti tietyn ulkonäön televisiossa näkemääni rooliin. Tapasimme useamman kerran ja kaikki meni mukavasti, mutta en vain päässyt yli siitä, että jotenkin ajattelin häntä salkkareiden roolihahmonaan, vaikka tietysti tajuankin kuinka hölmöä niin on ajatella!

Ehkä pitkän ajan jälkeen tästä kiusasta olisi päässyt erooon, mutta pelkäsin todella, että näin ei kävisi ja että vaikka vahingossa joskus kutsuisin häntä salkkari-nimellä tai ottaisin puheeksi jotain hämäriä salkkarimuistikuviani kuin ne olisivat oikeasti olleet jotain tämän oikein tyypin perhesuhteita tai tapahtumia. Ei siis tullut mitään! Jälkeenpäin tietysti monasti olen ajatellut, että olisiko pitänyt kokeilla vähän kauemmin.

P.S. ei käyty moosessa kahvilla tapaamassa, ilmeisesti se ei olekaan Helsingin ainoa kohtauspaikka(!)

-Nuori aikuinen nainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *