Treffeillä “Jennin” kanssa

Tapasin elämäni rakkauden eräänä kauniina kesäpäivänä konsertissa. Koko elämäni muuttui sinä päivänä! olin hieman kännissä koska kaverini ja minä joimme niin paljon ja pidimme hauskaa. Yhtäkkiä sydämeni löi tuhatta ja sataa. Näin yhtäkkiä väkijoukossa Jenni Vartiaisen, tuon lumoavan kauniin naisen! minun oli kiirehdittävä hänen luokseen pyytämään edes nimmaria ja kuvaa, mutta en uskaltanut se tuntui liian nololta etenkin kun toiset fanit jo piirittivät Jenniä. Lopulta pyysin että kaverini menisi jututtamaan Jenniä, koska fanilauma ajettiin/lähti pois ja huomasimme että Jenni jäi yhteen nurkkaan yksin hakemaan jotakin. Kaverini ei ollut niin kännissä kuin minä, joka en pystynyt edes seisomaan heilumatta. Kaverini lähestyi Jenniä, näin kaukaa kun he juttelivat vaikka näkö ajoittain sumeni. Sitten kaverini palasi luokseni ja en enää muista mitä kaverini sanoi. Muistin vain Jennin kauniit kädet ja hymyn joita en saanut mielestäni. Muisti alkoi pätkiä ja seuraavana päivänä heräsin ja muistin edelleen miten kaunis Jenni oli! minun oli aivan pakko katsoa Jennin Fb ja oliko siellä suhdestatus varattu. Toivoin ettei Jenni olisi varattu, paitsi varattuna minulle. Tietysti kaikki kauniit naiset ovat aina varattuja, ajattelin! kaverini toi minulle Seiskan josta luin että Jenni saattaisi jo deittailla toista miestä. Sinne meni sekin kaunotar!! sitten kaverini antoi minulle lapun jossa oli jonkun Hildan numero, kaverini yritti selittää että nainen ei ollutkaan Jenni ja että minä olin vain niin kännissä että näin Jenni Vartiaisen joka puolella. Konsertissa tavattu nainen oli eri, olin vain luullut häntä Jenniksi. Kyse oli toisesta naisesta! ja enhän minä tietenkään kehdannut enää treffeistä kieltäytyä, niin otin yhteyttä Hildaan Facebookissa ja sovimme treffit. Tosin en enää tiennyt minkä näköinen nainen olisi vastassa ja ajattelin mitä tästäkin kännisekoilustani tulee. Pelkäsin jos olin sopinut treffit jonkun kaamean akan kanssa. Kunnes treffeillä huomasin että nainen on aivan ihana vaikka hän ei ollutkaan Jenni Vartiainen!

-Jennihullumies (nuori aikuinen mies)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *