Treffimyöhästelijä

Kävin muutaman kerran treffeillä tytön kanssa, joka oli paatunut myöhästelijä. Ensimmäiset treffit sovittiin netissä treffisivun kautta ja jo siellä viesteihin vastaaminen tuntui kestävän, mikä tietysti voi olla ymmärrettävääkin. Tämä tapaus oli kuitenkin myöhässä aina kun se jossain vain oli mahdollista.

Ensitapaamisella sain odotella puolisen tuntia tihkusateessa. Mielessä kerkisi tietysti pyöriä jo vahva epäily ohareista, mutta odottelin, kun tyttö ilmoitti tekstiviestillä olevansa matkalla. En uskaltanut mennä minnekään sisällekään, kun tapaaminen oli sovittu ulkona olevalle maamerkille, enkä tiennyt miten paljon myöhässä tyttö olisi.

Toisella kerralla ilma oli onneksi paljon suotuisampi odottelijalle. Tapaaminen oli sovittu paikalle, josta satuin näkemään melko pitkälle hänen saapumissuuntaansa. Näinkin jonkin aikaa odoteltuani tutun näköisen hahmon lähestyvän kaukaisuudessa. Tämä hahmo jäi kuitenkin juttelemaan matkalla pitkäksi aikaa jollekin vastaantulijalle ja ajattelin, että ei hän voinut olla se keneksi häntä ensin luulin. Pitkän keskustelun jälkeen kaukainen hahmo lähti kuitenkin lähestymään ja kävi selväksi, että sen lisäksi, että tyttö oli jo alkujaankin myöhässä, hänelle ei ollut mikään ongelma jäädä pitkäksi aikaa (yli 10 minuuttia) rupattelemaan vastaan tulleen tuttunsa kanssa. Tyttö kertoi törmänneensä matkalla vanhaan kaveriinsa, muttei sanallakaan pyydellyt anteeksi myöhästymistään.

Täytyy silti todeta, että myöhästelyä lukuunottamatta tyttö oli todella mukava ja nättikin, niin en antanut asian sen enempää häiritä. Nämä vielä olivat aivan ensimmäisiä treffejäni ylipäänsä, niin olin vain kiitollinen seurasta, saapui se sitten paikalle ajoissa taikka ei. 🙂

Kolmannella kerralla olin jo uskaltautunut kutsumaan tytön luokseni. Olin valmistellut syötävää ja siivonnut, ja osasin jo hieman odottaa pientä mahdollista myöhästymistä. Kun kello oli noin vartin yli sovitun ajan ajattelin soittaa ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Tyttö sanoi olevansa lähdössä kohta kotoaan ja kyseli pirteästi voisiko hän ottaa mukaan lautapelejä tai muuta tekemistä. Tiesin, että hän asui puolen tunnin ajomtakan päässä. Olin hieman pettynyt, ja ruokavalmistelutkin harmikseni kärsivät näin pitkästä odottelusta.

Tapaamisinto hiipui myöhemmin, niin en saanut tietää oliko karmea myöhästely todella hänelle näin normaalia, vai sattuiko ensimmäisillä tapaamisilla aina vain jotain odottamatonta. Itsekään en aina ole paikalla sekunnilleen, mutta en ikinä kehtaisi olla ilmoittamatta asiasta tai pahoittelematta jälkikäteen.

–Aina ajoissa (nuori aikuinen mies)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *