Treffit kanansiipiasiantuntijan kanssa

Mielenkiintoisin deittituttavuus oli, kun lähdin (netistä bongatun) miehen matkaan. Mies halusi hakea autollaan minut ja viedä hyväksi mainostamaansa ravintolaan. Ravintolan nimi ja sijainti olivat kuulemma “yllätys”. En halunnut antaa kotiosoitettani tai työpaikkani osoitetta, niin pyysin noudon keskustaan yleiselle kohtaamispaikalle.

Mies saapui paikalle ajallaan, vanhahkolla pakettiautolla, musiikki pauhaten. Ensivaikutelma ei ollut ihan mitä odotin aikuiselta mieheltä, mutta muuten hän vaikutti ihan normaalilta.

Hänen suosikkiravintolansa pysyi arvoituksena vielä matkankin ajan, kunnes perillä, lyhyen automatkan jälkeen (olisi hyvin voitu kävelläkin, varsinkin kun autoa ei saanut aivan “ravintolan” lähelle parkkiin) kohteeksi paljastui jokin perus kebabpizzeria, jonka erikoisuutena miehen puheista päätellen oli “siivet”. Näitä sotkuisia kananpaloja mies sitten vaati saada tarjota minullekin. Miehen innostus vastaavista kana-annoksista tuntui olevan melkoinen. Hän oli kertomansa mukaan testannut kaikki lähiseudun ravintolat ja kehui tekevänsä myös arvosteluja ja tietokantaa tms… en tiedä mihin ja kenelle. Kokeilemamme paikka sai lisäpisteitä kosteuspyyhkeistä, vaikkei niillä rasvaisia sormia puhtaiksi saanutkaan.

–Aikuinen nainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *