Upealta näyttää

Nettitreffien mies skannasi minut ensinäkemällä päästä varpaisiin ja takaisin huuliaan suipistellen ja sanoi, että upealta näyttää. Oli hieman päällekäyvää, mutta panin sen jännityksen piikkiin. Muutamaa ihan mukavasti sujunutta tuntia myöhemmin hän esitteli minulle listan siitä, mitä minun pitäisi itselleni tehdä: muun muassa piikkikorot, lyhyt hame, rakennekynnet, hiustenpidennykset ja reilusti enemmän meikkiä, ja sainkin hyvän käsityksen asiasta seuraamalla hänen katsettaan, joka puolestaan skannasi kadulla kulkevaa parikymppistä perjantai-illan baarikansaa. Hän kertoi minulle päivällislautasten yli yksityiskohtaisesti, mitä kajal on ja miten se maalataan, ja varmisti useamman kerran, että eihän minulla vain ollut piilossa tatuointeja eikä tapanani ollut oleskella auringossa. Minä olin vähän häkeltynyt, joten hän selitti minulle tyhmälle vertauskuvin, että hänen iässään (yli viisikymppinen – kahdesti eronnut – ja minä vähän alle 40) hän halusi heti Ferrarin eikä hänellä ollut aikaa eikä halua ruveta rakentamaan luksusautoa, mutta minun kohdallani tekisi poikkeuksen, jos toimisin nopeasti.

Miehellä tuntui olevan tuossa ravintolassa liikkeellä paljon tuttuja. Hän esitteli minut kaikille ja joka ikisellä kerralla muisti tähdentää, että “hänen isänsä on insinööri”. Loppuillasta olin jo aikamoinen hoomoilanen, kun en millään uskonut, millaiseen seuraan olin joutunut, ja sain sitten oppitunnin myös käyttäytymisessä.

Meillä osoittautui olevan yhteisiä tuttuja, joten kuulin myöhemmin miehestä kaikenlaista mielenkiintoista. Naisystävät eivät tunnu olevan pysyvää lajia, ja miehellä onkin ollut ilmoitus eräällä maksullisella treffisivustolla niin kauan kuin sellainen on ollut olemassa. Mies itse vain ei vanhene ollenkaan – tiedän, että hän on syntynyt vuonna 1951, mutta profiilissa seisoo selvästi ikänä 50. Ehkä minä vain en ymmärrä tuota matematiikkaa, kun en ole insinööri.

-Vähänalle40 (keski-ikäinen nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *