Vesipedolla mielessä treffit ja näköalat

Menin ensitreffeille pojan kanssa, joka ehdotti uimarannalle menoa. Idea oli minusta hyvä, olihan lämmin kesäkausi, ja asuimme molemmat pienen uimapaikan lähellä.

Sovimme käyvämme yhdessä kaupassa hakemassa eväitä ja menevämme sen jälkeen rannalle treffeille. Rannalla paljastui, ettei poika osannut uida lähes ollenkaan. Ranta oli vieläpä sen verran pieni, eikä mikään auringon ottoon soveltuva hiekkaranta, että ei siellä juuri muuta tekemistä ollut kuin uiminen.

Keksimme tietysti silti juteltavaa ja treffit olivat ihan mukavat, mutta jäin kovasti ihmettelemään, miksi ihmeessä poika oli ehdottanut tällaista treffipaikkaa, jos ei kerran osannut itse uida! Mielessä kävi, että oliko treffitekemisen valinnassa vaikuttanut enemmän “maisemat” kuin uimisen mielekkyys. Näimme vielä uudestaankin tämän jälkeen, mutta mitään pitempää juttua ei syntynyt – ei kuitenkaan pelkästään uimataidottomuuden takia!

-Anonyymi (nainen)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *